لقمه ی ایتالیایی

امروز حسابی گل کاشتم نیشخند بعد از مدت ها رفتم توی آشپزخونه و یهو به سرم زد نهار امروز را خودم درست کنم وقتی به مامانم گفتم از خوشحالی فریاد کشید .....هوووووووووووووررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا زنده باد تعجبخجالتبعدش هم بدون هیچ حرف اضافه خیلی راحت از آشپزخونه جیم شد یعنی قبل از اینکه من حرفم رو پس بگیرم و پشیمون بشم .اونجا بود که فهمیدم سرم کلاه رفته ناراحت

خلاصه بعد از یکمی  ور رفتن با وسایل تصمیم گرفتم یه غذای آسون و سریع و صد البته خوشمزه خوشمزهدرست کنم .

این غذای مورد علاقه منه و تا حالا هر کسی خورده خوشش آمده یه غذای ایتالیایی خوشمزه است اما چون اسمش را هیچ وقت یاد نگرفتم خودم روش اسم گذاشتم  ....

غذای مخصوص سرآشپز : لقمه ی ایتالیایی نیشخندزبان

 

لقمه ایتالیایی

 

مواد لازم :

پیاز                         یک عدد بزرگ

قارچ                       یک بسته متوسطمواد لازم

فلفل دلمه              یک عدد متوسط

سینه مرغ              نصف سینه کامل

گوجه فرنگی          سه عدد متوسط

سس مایونز        

رب گوجه فرنگی     

سس کچاپ

نان لواش               یک بسته

پنیر پیتزا  ی رنده شده       دو بسته

پودر نعناع

کاری ،آویشن،زردچوبه ,فلفل و نمک         به مقدار لازم

طرز تهیه :

1) پیاز وفلفل دلمه را خورد کرده با مقداری کمی روغن تفت میدهیم .

2) مرغ وقارچ را خورد کرده به آنها اضافه می کنیم سپس گوجه فرنگی های خورد شده را می ریزیم  و اخر سر ادویه و نمک را اضافه می کنیم .

3) نان های لواش را به صورت چهارگوش برش زده روی آنها کمی سس مایونز و سپس رب گوجه فرنگی  برای مزه دار شدن می مالیم .

4)نان ها را به شکل لقمه پیچیده و روی آنها را با پنیر پیتزای رنده شده و مقدار کمی نعناع خشک و سس کچاپ به دلخواه تزیین می کنیم .

5)لقمه های اماده را درون یک سینی فر که قبلا با ورقه آلومینیومی چرب شده پوشاندیم  در فر به مدت 25 تا 30 دقیقه با حرارت 170 تا 180 درجه می گذاریم .

نوش جان

پ.ن: راستی عکس های هنری را حال می کنی !!عینک ما اینیم دیگه نیشخند

  
نویسنده : سرآشپز گوگولی ; ساعت ۳:۱٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۸٧
تگ ها : غذا