شیرینی بیسکویتی

شیرینی بیسکویتی با سه روش تهیه

شیرینی بیسکویتی

مواد لازم :

بیسکویت پتی بورن   3 بسته

شیر                         3 لیوان

پودر کاکائو                3 قاشق غ

پودر نسکافه            1 قاشق غ

شکر                       یک لیوان سرخالی

کره                         ١٠٠  گرم

پودر نارگیل              برای تزیین

گردو خرد شده        برای تزیین

پسته خرد شده       برای تزیین

 

طرز تهیه :(ادامه مطلب را کلیک کنید )


ابتدا باید سس شکلات را تهیه کنیم شیر را در ظرفی ریخته و با شعله ملایم حرارت می دهیم پودر کاکائو و نسکافه (می توانید تنها ازپودر کاکائو استفاده کنید ) شکر را به ان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شود کره  را نیز به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع سفت و غلیظ شود اکنون سس شکلات اماده است .

بیسکویت ها را به سه روش می توانید تهیه کنید :

  1. رولت بیسکویتی (مورد علاقه مامانم لبخند )

اولین روش اینکه بیسکویت ها را با میکسر یا دست کاملا خرد کرده و با سس غلیظ مخلوط کنید آنگاه مخلوط را کمی که خنک شد روی  یک کیسه فریز ریخته و پهن کنید و موادی که برای تزیین آماده کردیم مثل گردو پودر نارگیل و پسته را روی ان پخش کنید سپس به صورت رلت آن را به همراه نایلون بپیچید دقت کنید رلت را با نایلون  طوری نپیچید که نایلون در وسط شیرینی قرار بگیردبلکه از نایلون برای گرد کردن شیرینی استفاده کنید و نایلون را دور تا دور رولت قرار دهید بعد از این مرحله رولت پیچیده شده را درون ظرفی به مدت 1ساعت در فریز نگه دارید تا خوب ببندد و بعد از خارج کردن از فریز ان را  برش بزنید .

 

  1. شیرینی بیسکویتی (عشق خودم چون آسون ترهنیشخند )

در این روش لازم نیست بیسکویت ها را خرد کنید درون یک ظرف مناسب را مانند یک سینی کوچ یک لایه بیسکویت قرار دهید بعد روی ان را با سس بپوشانید دقت کنید سس شکلات خود را به سه یا چهار قسمت تقسیم کنید تا در ادامه کار با مشکل دچار نشوید بعد یه لایه بیسکویت دیگر و این کار را تا سه یا چهار لایه بیسکویت ادامه دهید و در آخرین مرحله روی ان را با پودر نارگیل  و گردوی خرد شده و پسته خرد شده تزیین کنید و به مدت 1 ساعت در فریز نگه دارید تا آماده شود سپس آن ها را مانند تصویر برش دهید .

 

  1. کیک بیسکویتی ( ایده اش را از برنامه بهونه گرفتم بازنده)

این روش مخلوطی از دو شیوه ای است که در بالا توضیح دادیم

درون قالب چهارگوشی( بهتر است از قالب کمربند دار استفاده کنید ) یه لایه بیسکویت قرار می دهیم بقیه بیسکویت ها را باید خرد کنیم  و  یه لایه بیسکویت خرد شده و سپس یه لایه سس شکلات روی انها بریزیم و این کار را تا چندین مرحله ادامه دهیم تا اینکه مرحله اخر یه لایه بیسکویت خرد شده بریزیم و روی آن را با پودر نارگیل و گردوی خرد شده و پسته تزیین کنیم . این شیرینی را 2 ساعت درون یخچال قرار داده تا برای سرو آماده شود.

 

شما با توجه به سلیقه خود هر روشی را برای تهیه این شیرینی آسان و بدون نیاز به فر  می توانید انتخاب کنید البته من روش دوم را پیشنهاد می کنم چون سریعتر و بی دردسر تر است .

 

  
نویسنده : سرآشپز گوگولی ; ساعت ٥:٤٧ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢٦ اسفند ۱۳۸٧
تگ ها : شیرینی